Cases

HACO – state of art e-commerce

Internationale e-commerce website voor de grootste Europese specialist en leverancier van onderdelen voor laadkleppenonderdelen.

Attero – WeegNet portal

Vernieuwde portal waarop Attero klanten volledige informatie kunnen raadplegen over contract en weeggevens en nieuwe afvalstroomnummers kunnen aanvragen.

dePythia – Elearning

Nieuwe digitale e-learning omgeving op maat waarin diverse online cursussen, bijvoorbeeld sales- of technische opleidingen, worden aangeboden.

ByDnD – Webshop

Een webwinkel waarbij kwaliteit en comfort van tuinuitzet en accessoires voorop staat. Eigen import en rechtstreekse levering aan de consument.

Wijnkooperij Klosters – Wijnwinkel

Wijnkooperij Klosters biedt een enorme diversiteit aan wijnen uit de hele wijnwereld die in elke sfeer- en smaakbeleving passen én in iedere prijsklasse.

Visservakmensen – Vacaturesite

In opdracht van Rene Kronenburg heeft eValue een nieuwe vacaturesite ontwikkeld voor het detacheren van logistieke vakmensen en professionele steigerbouwers.

D-Sports – sport fabrikant

Nieuw Belgische merk voor tennis- voetbal- en tafeltennisartikelen dat zeer succesvol is bij de diversen sportwinkels en sportverenigingen.

Blanken Controls – Impactmanager

Voor Blanken Controls is een multilingual website gerealiseerd waarop schokdetectie en preventieapparatuur worden gepresenteerd.

Blanken Controls – Extranet

Blanken Controls is een leverancier van meet-, regel- en registratie-instrumenten. Klanten kunnen status van de orders en reparaties zien en nieuwe calibraties plaatsen.

RGV – lekker aan het water

RGV houdt zich bezig met het beheren en exploiteren van (dag)recreatieve voorzieningen voor een breed publiek in de regio Gelderland & Omstreken.

STMG – Regie in eigen hand

Dienstverlenende maatschappelijke zorgorganisatie die cliënten zodanig wil ondersteunen dat zij de regie over hun eigen leven zelfstandig kunnen invullen.

Zorg in eigen hand

Zorgbemiddeling is een organisatie die een breed aanbod van zorg- en gemaksdiensten aanbiedt waardoor het leven van ouderen een stuk makkelijker en aangenamer wordt.

Luxe Safari Tanzania

Dé start van een adembenemende en exclusieve Safari reis naar Afrika. U kunt hier uw privé safarireis aanvragen en boeken.

All in Portugal

All in Portugal is de specialist in het huren of verhuren van een luxe vakantiehuis en een karakteristieke vakantiewoning met zwembad in Portugal.

La Porta Vacanze

La Porta Vacanze is dé specialist voor het huren van luxe en betaalbare villa’s en vakantiehuizen in Italië in prachtige regio’s zoals Toscane, Umbrië of Noord-Italië.

Game11 – de tafeltennisspecialist

Geavanceerde Magento e-commerce website voor de tafeltennis liefhebbers. Competitie- en hobby spelers kunnen kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment.

Butterfly tafeltenniswinkel

Meertalige, geavanceerde e-commerce website voor de tafeltennisliefhebbers. Zeer uitgebreid assortiment van het gerenommeerde tafeltennismerk Butterfly.

Schateiland Zeumeren – schateiland in zicht!

In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie vaart SchatEiland je terug naar een tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij.

Vacances Provence – luxe villa’s in Zuid Frankrijk

Vacances Provence is dé specialist voor het huren van luxe vakantiehuizen of een karakteristiek villa met privé-zwembad in Zuid Frankrijk, de Provence en Côte d’ Azur.

Mediq MyNext Level – Apothekers portal

MyNextLevel intranet omgeving voor Mediq apothekers.

MCC – portal voor medische specialisten

Portal voor medische specialisten en voorschrijvers.