MySql

D-Sports – sport fabrikant

Nieuw Belgische merk voor tennis- voetbal- en tafeltennisartikelen dat zeer succesvol is bij de diversen sportwinkels en sportverenigingen.

Blanken Controls – Impactmanager

Voor Blanken Controls is een multilingual website gerealiseerd waarop schokdetectie en preventieapparatuur worden gepresenteerd.

RGV – lekker aan het water

RGV houdt zich bezig met het beheren en exploiteren van (dag)recreatieve voorzieningen voor een breed publiek in de regio Gelderland & Omstreken.

STMG – Regie in eigen hand

Dienstverlenende maatschappelijke zorgorganisatie die cliënten zodanig wil ondersteunen dat zij de regie over hun eigen leven zelfstandig kunnen invullen.

Zorg in eigen hand

Zorgbemiddeling is een organisatie die een breed aanbod van zorg- en gemaksdiensten aanbiedt waardoor het leven van ouderen een stuk makkelijker en aangenamer wordt.

Luxe Safari Tanzania

Dé start van een adembenemende en exclusieve Safari reis naar Afrika. U kunt hier uw privé safarireis aanvragen en boeken.

La Porta Vacanze

La Porta Vacanze is dé specialist voor het huren van luxe en betaalbare villa’s en vakantiehuizen in Italië in prachtige regio’s zoals Toscane, Umbrië of Noord-Italië.

Game11 – de tafeltennisspecialist

Geavanceerde Magento e-commerce website voor de tafeltennis liefhebbers. Competitie- en hobby spelers kunnen kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment.

Butterfly tafeltenniswinkel

Meertalige, geavanceerde e-commerce website voor de tafeltennisliefhebbers. Zeer uitgebreid assortiment van het gerenommeerde tafeltennismerk Butterfly.

Vacances Provence – luxe villa’s in Zuid Frankrijk

Vacances Provence is dé specialist voor het huren van luxe vakantiehuizen of een karakteristiek villa met privé-zwembad in Zuid Frankrijk, de Provence en Côte d’ Azur.

Mediq MyNext Level – Apothekers portal

MyNextLevel intranet omgeving voor Mediq apothekers.