Interactie ontwerp

Attero – WeegNet portal

Vernieuwde portal waarop Attero klanten volledige informatie kunnen raadplegen over contract en weeggevens en nieuwe afvalstroomnummers kunnen aanvragen.

Visservakmensen – Vacaturesite

In opdracht van Rene Kronenburg heeft eValue een nieuwe vacaturesite ontwikkeld voor het detacheren van logistieke vakmensen en professionele steigerbouwers.

Blanken Controls – Impactmanager

Voor Blanken Controls is een multilingual website gerealiseerd waarop schokdetectie en preventieapparatuur worden gepresenteerd.

Luxe Safari Tanzania

Dé start van een adembenemende en exclusieve Safari reis naar Afrika. U kunt hier uw privé safarireis aanvragen en boeken.

Game11 – de tafeltennisspecialist

Geavanceerde Magento e-commerce website voor de tafeltennis liefhebbers. Competitie- en hobby spelers kunnen kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment.

Butterfly tafeltenniswinkel

Meertalige, geavanceerde e-commerce website voor de tafeltennisliefhebbers. Zeer uitgebreid assortiment van het gerenommeerde tafeltennismerk Butterfly.

Vacances Provence – luxe villa’s in Zuid Frankrijk

Vacances Provence is dé specialist voor het huren van luxe vakantiehuizen of een karakteristiek villa met privé-zwembad in Zuid Frankrijk, de Provence en Côte d’ Azur.

Mediq MyNext Level – Apothekers portal

MyNextLevel intranet omgeving voor Mediq apothekers.